30.9.2020

Lappeenrannan jääareenan tulevaisuutta ja uutta sisäliikuntahallia käsittelevä sivusto on avattu

Jääkiekko kuvituskuva

Lappeenrannassa on tarkoitus syksyn 2020 aikana päättää kahdesta merkittävästä hankkeesta: jääareenan tulevaisuudesta ja uudesta sisäliikuntahallista. Jääareenan tulevaisuudessa vaihtoehtoina ovat joko uusi monitoimiareena Lappeenkadulle tai Kisapuistoon tai nykyisen pääjäähallin peruskorjaus. Uutta sisäliikuntahallia puolestaan on esitetty sijoitettavaksi ammattikoulun kentän alueelle.

Kaupunki on avannut nyt verkkosivuston, jonka kautta voi tutustua päätöksenteossa oleviin vaihtoehtoihin ja niiden faktoihin. Sivusto sijaitsee osoitteessa areena.lappeenranta.fi. Sisäliikuntahallia käsittelevään osuuteen pääsee myös suoraan osoitteessa lprliikuntahalli.fi. Uudelle verkkosivustolle pääsee myös kaupungin etusivun www.lappeenranta.fi kautta.

Projektijohtaja Ilkka Oksman kertoo, että sivuston tarkoituksena on esitellä hankkeita ja niihin liittyviä päätöksentekoon esitettyjä vaihtoehtoja tasapuolisesti.

- Uusi verkkosivusto on tarkoitettu niin luottamushenkilöille päätöksenteon tueksi kuin asukkaillekin, jotka voivat perehtyä hankkeisiin.

- Asiasisältö perustuu hankkeiden asiantuntijatyön loppuraportteihin sekä monitoimiareenan osalta myös FCG:n laatimaan monitoimiareenan yhteiskunnallisten ja taloudellisten vaikutusten arviointiin. Päivitämme verkkosivustolle myös eri tahoilta pyydettyjä lausuntoja, jotta kaikki materiaali löytyisi kätevästi yhdestä paikasta.

Hankkeiden ja vaihtoehtojen esittelyjen lisäksi kaupunki ylläpitää verkkosivustolla Usein kysyttyä -palstaa, johon on jo etukäteen lisätty joitakin keskustelua herättäväksi arvioituja kysymyksiä vastauksineen.

- Mikäli aiheeseen liittyen siis herää kysymyksiä, voi sellaisia meille esittää täysin anonyymisti palstalla olevalla Lähetä kysymys -toiminnolla. Vastaamme saapuneisiin kysymyksiin päivittämällä Usein kysyttyä -palstaa, jotta kysymyksistä ja niihin liittyvistä vastauksista olisi iloa kaikille aiheesta kiinnostuneille, Oksman selvittää.

Lisätietoja:

Lappeenrannan Toimitilat Oy, projektijohtaja Ilkka Oksman,
puh. 0400 753 504, ilkka.oksman(a)lappeenranta.fi

Ajankohtaista

Siirry uutisarkistoon
  • Näytä lisää